Career

Want to become a part of the Vizlab Family? Take a look at our current job openings on this page - we are looking forward to hearing from you!

career –

business developer

We are looking for a dedicated and skilled business developer. It is required that you understand and can use danish and english fluent and effortlessly. The following job  is currently only available in danish.


Vil du være med til at definere fremtiden for Vizlab Studios? Vi søger en forretningsudvikler til at tiltræde som en vigtig del af teamet.

Ønsker du stor medindflydelse, og bliver du motiveret af at skabe synlige resultater i tæt samarbejde med andre? Nu kan du blive en del af et internationalt orienteret B2B previz- og spilstudie.

Hvem er vi?

Vizlab Studios er et concept art og pre-viz studie med mange års erfaring i at løfte komplekse opgaver for vores kunder. Vi arbejder med pre-produktion for spilindustrien, samt spilrelaterede digitale produktioner indenfor bl.a. VR og AR.
Firmaet er stiftet af Jannick Lund og Andreas Husballe, der begge har været i spilbranchen i over 5 år.

Se mere om hvem vi er og hvad vi har lavet på her på siden.

Opgaver og ansvar

Da teamet er relativt lille, vil du indgå som et essentielt led i firmaet og få mange ansvarsområder. Vi søger en dedikeret person der kan tage forretningsudviklingen på sig, da disse områder pt. vokser sig for store til at vi kan varetage dem.

Primære ansvarsområder vil være:

 • Generel forretningsudvikling
  forretningsplan og strategi:
   
  • Markedspositionering
  • Funnel plan og salgsstrategi
  • Markedsanalyse
 • At være kundeopsøgende og deltage i kundemøder
 • at deltage til konferencer, messer og events

Kvalifikationer

Vi søger bredt, da det vigtigste for os er at finde en person der passer godt ind i firmaet.
Det er naturligvis essentielt at du har styr på hvordan spilbranchen fungerer og ved hvordan man taler med eksisterende kunder og opsøger nye.
Din uddannelsesbaggrund er ikke kritisk, men vi ser gerne en person med fagrelevant uddannelse og enten erfaring indenfor spilbranchen med stor interesse for forretningsudvikling eller en forretningsudvikler med stor interesse for spilbranchen – optimalt set begge dele.

Vi forventer

At du er selvkørende, professionel og proaktiv.
Klar på at have rejsedage til konferencer, events og kundemøder.
Vi forventer at der vil være en kort opstartsperiode hvor vi sammen definerer præcist hvordan din rolle kommer til at være struktureret.
Du kan tale og skrive flydende på dansk og engelsk, da vi vores kunder både kommer fra ind- og udland.

Du kan forvente

En god arbejdsplads i hjertet af Viborg, hvor vi lægger vægt på personlig trivsel og faglig udvikling.
Du kan forvente at håndtere mange forskellige opgaver og sætte et stort aftryk på firmaets fremtidige kurs.
Vi er en ny virksomhed som kan tilbyde en fair aflønning, som afspejler lønniveauet blandt stifterne og som følger firmaets finansielle situation.
På sigt, hvis det har interesse og hvis kemien er på plads, kan vi snakke om at optjene procenter af ejerandele i virksomheden.

Kontakt os

Hvis du kunne se dig selv i dette job, så tøv ikke med at tage kontakt til os og send os en ansøgning på contact@vizlabstudios.com. Vi glæder os til at høre fra dig!

Mvh. Jannick og Andreas,
Vizlab Studios
Kasernevej 8, 8800 Viborg

career –

Currently no more job openings

We are currently not seeking any new additions to our team, but we would still love to hear from you – shoot us an email with your resume and portfolio, we’ll take a look and get back to you.

Did you know that you can take an internship at Vizlab Studios? Reach out to us at contact@vizlabstudios.com with the subject line “Internship,” and attach a resume, portfolio and a little about yourself. 

Vizlab Studios Logo
 • contact@vizlabstudios.com
 • Kasernevej 8-10, 8800 Viborg, Denmark
Vizlab Studios